Muutaman vuoden olen jo pentukuumeesta kärsinyt ja nyt kun tuo on vihdoin ja viimein tuossa niin se vaan nukkuu! Eli nyt ottaa ihmisellä koville tämä pentuaika :) Ensimmäiset päivät on olleet Brunolle raskaita, eilen oli vasta ensimmäiset piristymisen merkit ilmoilla. Eilen tuo myös söi ekaa kertaa kaikki tarjotut ruoat. Eli maltti on valttia tässäkin tapauksessa.

Ruoka siis maistuu, samoin nakit ja natural menu. Pääsinpä sitten jo muutaman setin tekemään naksuttimeen ehdollistamistakin. Muutama setti vielä ja päästään kokeilemaan onko tuottanut tulosta :)

b1.jpg

Muutamissa paikoissa ollaan vierailtu eli toisessa kodissamme Salon Koirahallilla on käyty jo kolmesti, tänään oltiin siellä ihan keskenämme ja Brunokin rohkaistu paikkoja tutkimaan. Käytiin mun työpaikalla kattomassa kummallisia ihmisiä, myös Mustissa ja Mirrissä vierailtiin. Olen kutsunut myös meille vieraita, oppii sitten siihenkin että tännekin voi joku joskus tulla. Kotipihalta lenkkeiltiin eilen pois, ihan pennun omasta tahdosta. Saa siis oman rohkeuden mukaan laajentaa lenkkialuettaan :) Tai no voiko noita muutaman kymmenen metrin pomppimisia lenkkeilyksi vielä kutsua. 

Yleisesti tuo on kovin rauhallisen oloinen pentu. Vieraassa paikassa tarkkailee tilannetta ja melko valikoidusti moikkailee uusia ihmisiä. Pelottavat jutut saa sen kaivautumaan mun jalkojen väliin :) Kotona on tosiaan jo saanut melkoisia hepuleita, on päästy siis tutustumaan pentunaskaleihin :D Sisäsiisteys on sillä mallilla et yhet pissat on  tullu sisälle, muutoin on ehitty aina pihalle. Kerran yön aikana olen yleensä herännyt sitä ulos viemään. 

On se siis suloinen, tässä vielä muutama kuva vauvelista <3

b5.jpg

b3.jpg