Brunolla lähti toinen viikko uudessa kodissa käyntiin :) Viime viikolla tehtiin siis reilusti sosiaalistamista, mentiin pennun ehdoilla eli ei pakotettu tilanteisiin missä selvästi jännitti. Esimerkiksi ekoilla pentutreffeillä päätettiin katsella menoa kentän ulkopuolelta :) Tutustuttiin erilaisiin ihmisiin ja lapsiin. Erityisen kiva oli ystäväni Hannan Juhani-vauva :)

vuodatus2.jpg

Aloitettiin myös omaehtoisen kontaktin opettelu eli naksu ja maksu joka kerta kun koira vilkaiseekin minuun päin. Välillä tulee jo muutaman sekunninkin kontakteja eli tästä se lähtee :) Olen myös palkan suunnalla yrittänyt vahvistaa yhdessä kulkemista. Eli esimerkiksi sisälle tulossa Bruno jää istuskelemaan oven ulkopuolelle, olen kehunut kontaktista ja palkannut oven sisäpuolella.

Päivittäisiä rutiineja opetellaan koko ajan sekä pieniä yksinolon hetkiä. Bruno vaikuttaa sopeutuvalta eli ei jää kaipaamaan vaikka isojen tyttöjen kans ulos mennäänkin. 

Tänään käytiin punnituksilla ja 8,2kg näytti vaaka eli 1,1kg viikolla tullut lisää :) Hiukan huoletti painon kehitys kun alkuun syöminen oli huonoa, mutta onneksi normaalissa kilo-viikossa vauhdissa mennään!

Tässä vielä reipas maailmanvalloittaja :)

Vuodatus.jpg