Edelleen Bruno-Ylermi kasvaa hurjaa vauhtia, painoa oli jo 22,5kg eli noin puolessa välissä ollaan aikuispainon suhteen! Hampaita on vaihdettu kovasti, nyt alkoi eka yläkulmuri näkymään ja toinen heiluu kovasti. Alakulmurit pääs molemmat katkeemaan ja toinen irtosikin jo muttei siihen tilalle ole tullut vielä hammasta, niitä pitää nyt tarkkailla. 

by2.jpg

Treenit on sujuneet hienosti! Jälkitreeneissä mentiin jo melko pitkä jälki, oon näitä todella huono arvioimaan, mut oisko ollu noin 70m. Kaksi kulmaa oikeallekin tehtiin ja nekin sujui. Lihapullan avustuksella mennään vielä, mutta ekan pätkän ajoi ilman syömistä, fiilis oli siis hyvä.Lelutkin oli mulla jäljellä, mutta ne ei kiinnosta. Pitää siis rueta nyt keppityöt tekemään kuntoon niin tulee nekin mukaviksi eikä pelkkä jälki vie mennessään. Esineruudussa tehtiin ekan kerran niin että vieras ihminen vei lelun metsään. Se meni hiukan kauaskin eikä sen löytyminen meinannut onnistua. Hienosti poika haisteli ja etsi, mutta ei vielä ihan rohkeus riittäny kauemmas lähtee. Helpotettiin ja sitten löyty jo hyvin. Matkaa tarvii siis alkaa jo reenailemaan ja lyhyeltä matkalta vieraampiakin esineitä.

Viime sunnuntaina oltiin Krista Karhun rally-tokokoulutuksessa. Olin todella tyytyväinen Brunon työmotivaatioon ja vieraassa hallissa toimimiseen! Eli ei häirinnyt vieraat koirat eikä ihmiset :) Leikittiin paljon ja pientä pätkää tehtiin seuraamista ja perusasentoharjoitteluja. Paikalla oloihinkin saatiin hyvät neuvot. Brunon kans pitää myös seuraamisen vauhdin olla reipas, että saa aseteltua nuo raajansa sujuvasti oikeaan kohtaan :) 

Kotona on tehty asentoja eli istu, maahan, seiso liikkeitä, kaikki alkavatkin jo sujua eli on lisätty niihin kestoa sekä hieman häiriötäkin jo. Peusvadilla ollaan tehty oikealla sivulle tuloja ja seinän vieressä treenailtu molempien puolien seuraamista. Palkkaan myös lenkillä kontaktista ja ihmisten ja asioiden luopumisesta vielä tiheästi. Puolen vaihtoja takaa on aloitettu myös harjoittelemaan, samoin peruutuksen alkeita ja merkkiä on tehty. Peruutus on ollut jostain syystä kovin vaikea eli luopuu kyllä namista, mutta seilaa sivusuunnassa eikä siis peruuta. Tarvii tähän miettiä jotain kujaratkaisua tai sitten takajaloille targettia.

Oma koulukin alkaa olemaan loppusuoralla, huomenna viimeinen tentti ja näyttösuunnitelmakin lähetetty eilen! Jännää!!

Tähän muutama kuva syksyiseltä metsäretkeltä :)

m2.jpg

m6.jpg