Ohhoh, onpas taas aikaa vierähtänyt!! Opiskelut vievät ajasta ison osan, koneella tulee siis istuttua muutenkin eli ei ole ehtinyt tännekkään kirjottaa. Pari viikkoa olisi vielä syyslukukautta jäljellä, sitten alkaa odotettu ja ansaittu joululoma :)

Koulussa on opittu paljon! Meillä oli Kaisa Hilska pitämässä tuntia lehmistä ja lampaista, päästiin kokeilemaan lehmien liikuttelua ja lampaiden kiinniottoa. Syntyipä silloin navetalle uusi vasikkakin :) Toisen opettajan johdolla päästiin kokeilemaan myös lampaiden keritsemistä ja viime viikolla oltiin lehmien lypsyvuorossa. Ehkä näitä "taitoja" en pääse enää koskaan käyttämään/kokeilemaan, mutta onhan ne olleet Kerran Elämässä- tilaisuuksia! Eikä minusta maatilan emäntää tule, parempi pysyä vaan koirissa :)

Kanakoulutustakin aloitettiin. Ja onhan ne kanat nopeita! Meillä koulutettavana tämän syksyn tiput eli nuoria kanoja ja kukkoja ovat vielä. Mutta sen verran homma eteni, että päästiin jo nokkimishommiin, ensi viikolla treenit jatkuu. Tärkeintä kanojen kanssa oli jälleen kerran se suunnitelmallisuus eli selkeä suunnitelma mitä tekee, kuinka monta toistoa ja mitä tapahtuu toistojen välissä. Mitä selkeempi suunnitelma, sitä selkeempi treeni. Kanojen kanssa ei viitsi turhaa häslätä!

Työhajoittelunkin aloitin eli Salon Koirahalliin pääsin kouluttajakokelaaksi :) Tällä hetkellä pyörii kaksi rally-tokon vakioryhmää ja ensi vuonna alkaa toiset. Kurssien vetäminen on kyllä ihanaa!! On hienoa tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin, erityisen hienoa on nähdä kehitystä joka tunnilla! Tätä kun sais työkseen tehdä ;)

Carmenin kanssa ollaan kaverikoirailtu ja tehty jumppatreeniä. Paavon kanssa treenataan koko ajan jotakin, eilen käytiin tekemässä kaupunkitreeniä. Ohjelmaa ei siis elämästä puutu!