Taas on aikaa kulunut edellisestä päivityksestä ja paljon on tapahtunut! Avustajakoira-Paavo lähti uuteen kotiinsa keväällä, siellä kaikki on sujunut hyvin eli Paavo kotiutui hienosti! Hiukan aikaa mulla oli siskon koira Peppi hoidossa kouluprojektia varten, mutta sekin meni sitten kotiinsa tuossa kesäkuun lopulla. Jäi siis koiran mentävä kolo tähän perheeseen ;)

Kovasti on ollut oma pentu haaveissa, into harrastamiseen on kova ja vanhat rouvat kotona on jo eläkkeellä. Amstaffi oli rotuvaihtoehtona, ibizan podencoakin kattelin eli vähän arvoin vielä rodun suhteen. En muista mistä se ajatus lähti, mutta eksyin cane corsojen rotuyhdistyksen sivuille. Aina olen rotua ihaillut kunnioittavasti kauempaa, mutta nyt sitten tutustuin siihen hiukan tarkemmin. Laitoin rotuyhdistyksen pentuvälittäjälle viestiä ja liityin kaikille mahdollisille foorumeille :D Pentuvälittäjän kanssa (eli Besties kennelin Marin) tultiinkin hyvin  juttuun, pääsin kyselemään kaikki mieltäni vaivaavat tyhmät kysymykset :) Sovittiin, että mennään miehen kanssa tutustumaan rotuun, Marilla oli kotonaan kolmessa polvessa corsoja. Ja sehän oli menoa sitten! Sopivasti sattui, että Marilla oli yksi pentu vailla harrastavaa kotia, pari päivää sitä mietin ja päätös oli tehty. Bruno-Ylermi saapui meille siis sunnuntaina 7 vkon ikäisenä :)

IMG_7723.jpg

Virallisesti siis Besties Your Romulus. Kotimatkalla Bruno voi hiukan pahoin, mutta muuten kaikki sujui hienosti. Kotona tutustuttiin ensin häkin läpi tyttöihin ja sitten illanpäälle pääsivät tutustumaan toisiinsa lähemmin. Kovin rauhallisesti kaikki meni. Vielä eilenkin Bruno oli väsynyt ja minä jo innoissani raahasin sitä Salon Koirahallille ja kaverin luo kylään :D Tänään onkin ollut virkeämpi pentu minulla ja on päästy leikkimään ja hiukan naksuteltukin makkaraa syödessä :)

Tämä on kyllä unelmien täyttymys! Tuntuu ihan uskomattomalta,että nyt on ihan oma harrastuskaveri, sen saa kouluttaa mieleisekseen ja mieleiseen lajiin. Suunnitelmia on paljon :D Toki pitää malttaa pennun kanssa odottaa, että näkee mihin suuntaan sen mieltymykset menee. Mutta kyl mää niin kovin onnellinen tästä Bruno-Ylermistä olen <3