Brunon kanssa käytiin muutaman päivän reissu Kajaanissa. Asuttiin siskoni luona ja saatiin samalla todella hyvää sosiaalistamista lapsiin. Bruno pärjäsi oikein hienosti, varsinkin siskontyttöni Netan kanssa tulivat hyvin juttuun.

k2.jpg

k3.jpg

Vierailtiin myös mummuni luona sekä muutaman kaverin joilla oli omiakin koiria eli monennäköistä kyläpaikkaa oli. Vierailun päätteeksi käytiin kaverini mökillä ja Bruno pääsi tutustumaan upeisiin järvimaisemiin :) Pitkät ajomatkat poika vaan kuorsasi auton häkissä :)

Kotona meitä odottikin sitten ei-niin-mukava-yllätys eli Carmen oli kipeä. Valutti reilusti punertavan-kellertävää nestettä ja kohtutulehdus oli heti epäilyn alla. Eläinlääkäristä saatiin ohjeet kipulääkitykseen ja aika seuraavalle päivälle. Akuutimpi tilanne olisi ollut jos koira ei olisi vuotanut niin runsaasti eli kohdun märkä pääsi valumaan ulos. Carmen leikattiin torstaina ja nyt parannellaan oloa. Kovin rauhallinen tuo on ollut, ei yritäkkään päästä haavaan käsiksi, nukkuu pääasiassa. Toivotaan nyt, että tulee kuntoon! 

Doris puolestaan voi hyvin, ikäisekseen on ihan superpirteä! Oli meidän reissun aikana päässyt käsiksi Brunon ruokasäkkiin ja vetänyt 2,5kg kuivamuonaa sieltä, oli vissiin ollu nälkä..... Niinhän sillä on aina ;)

Oma aika on mennyt nyt Tassujen ensimmäisiä virallisiä rally-tokokisoja järjestäessä, melkoisesti noissa on hommaa. Omat tuomariharjoittelut ovat myös alkaneet, ensimmäiset harjoittelut tein Hangossa. Mestari-luokkaa lukuunottamatta sujui hyvin eli mestaria on harjoiteltava kovasti, että saa senkin kuntoon! 

Polveilevan kirjoituksen päätteeksi pitää mainita, että Bruno painoi punnituksilla 12,1kg, hieman painon nousu hidastui kun poika kärsi mahavaivoista. Mutta nyt siis kunnossa. Tässä hiukan sivuprofiilia:

bruno.jpg