Tyttöjen kanssa jumpat jatkuu. Molempien kanssa ollaan tehty tasapainotyynyllä hommia, hieman pieniä ovat dogille, kuten tästä kuvasta näkyy :)

Dore.jpg

Ostin myös HongKongista yogaan käytettäviä puolikkaita rullia, niille ollaan etutassuja laiteltu. Etutassutreeni sujuukin alustalla kuin alustalla, mutta takatassut ovatkin sitten haaste. Koetin eilen yogarullan päälle takatassuja, mutta se oli vielä liian haastavaa. Laitoin sitten koiran taakse memoryfoam -pedin ja pyysin koiraa peruuttamaan takajalat siihen. Doris hoksasi aika nopeasti idean eikä Carmenillakaan kauaa kestänyt. Eli tätä jatketaan nyt kunnes sujuu jo hyvin eli koira tarjoaa takatassuja pedille. Sitten lähen korottamaan alustaa eli koira joutuu tekemään enemmän töitä takajaloillaan. Doriksella kropan hahmotus on muutenkin parempaa kuin Carmenilla, sitä onkin treenattu enemmän. Carmenin kanssa peruutellaankin nyt joka ilta ennen ruokaa eli josko se takapää siitä alkais hahmottumaan. Haaveissa ois myös kokeilla vedätystä Carmenin kanssa, ehkä jo viikonloppuna!

Doriksesta otin treeneissä tänään kuvia, tarvitaan lehteen kun Doris sijoittui toiseksi Tanskandoggien harrastuskoirakisassa :)

Doris.jpg

Loppuun vielä kuva Vilma-kissasta, joka on hyvin innokas opiskelukaveri :)

 

Vilma.jpg